Laczkó Tamás

 Laczkó Tamás
1986-ban szereztem meg a fogtechnikus mester címet. A következő években különböző fogtechnikai vállalkozásokat hoztam létre (1989-2000-ig a Dentaltechnic német magyar vegyesvállalat alapító tulajdonosa, ügyvezetője; 1994-től 2000-ig a New York Dental alapító tulajdonosa, ügyvezetője voltam).

1997-ben alapítottam meg a Dental Press Hungay Kft-t, melynek azóta is ügyvezetője, tulajdonosa vagyok. A cég egyik fő tevékenységi területe: különböző fogászati, fogorvosi szaklapok, szakkönyvek kiadása, lakossági és fogászati web oldalak működtetése.
A szakmai kiadványaink száma évről évre gyarapodott, az 1997-ben elsőként kiadott Dental Hírek óta már megjelenik az Implantológia, az Esztétika, a Fogtechnika, a Lézer a fogászatban, a Dental HírBörze, Dental Tribune, Today valamint most kerül kiadásra a Digitális Fogászat című tematikus kiadványunk is.

Az éveken keresztül megjelentetett FogABC-vel elsősorban a prevenció fontosságára kívántuk felhívni a szülők, illetve a páciensek figyelmét.
A Dental Press tevékenységének másik kiemelten fontos területe a különböző konferenciák, kiállítások szervezése.

A Dental World Nemzetközi Fogászati Szakkiállítás és Konferencia idén ünnepli 15. jubileumát, mely Közép-Kelet Európa egyik legjelentősebb szakmai rendezvénye.

A közel két évtizedes munkám során kiemelt fontosságúnak tartottam, hogy a fogorvoslás legújabb eredményeit, technikai újdonságait folyamatosan megismertessem olvasóinkkal, a tudásukat bővíteni kívánó szakemberekkel.
Így a prevencióban, a szájhigiénia megteremtésében, illetve megőrzésében jelentős ultrahangos fogkefe népszerűsítését is fontos feladatomnak tekintem.


Cím: 1012 Budapest Kuny Domokos u. 9.
Tel:  (+36) 30 944 8812